Power Academy Snap Core First - ONLINE (tidigare Västerås)

On Location Training
Thursday, November 12, 2020

Description:

Välkomna till en utbildningsförmiddag ONLINE med teoretisk och praktisk fördjupning i symbolbaserade AKK-mjukvaran Snap Core First och tillhörande ekosystem som är skapat för att stödja användare och deras kommunikationspartners.

Mjukvaran Snap är framtaget till både Windows och iPad för att vara intuitivt och lätt att komma igång med så att du inte behöver spendera timmar med att välja rätt mjukvara, aktivera programmet och sedan skapa allt innehåll – det har vi redan gjort! Hjärtat av Snap är forskningsbaserade siduppsättningen Core First som hjälper till att kontinuerligt utveckla ordförråd och kommunikation. Core First är baserat på tre pelare för kommunikativ framgång: utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

Vi vet att kommunikativ framgång handlar om mycket mer än basord. Pathways för Core First är en gratis hjälpapp som innehåller en stor mängd färdiga övningar inom domänerna språklig, social, operationell och strategisk förmåga samt forskningsbaserade tips till kommunikationspartners.

Under förmiddagen kommer ni lära er om detta tillgängliga och individualiserade ekosystem för att stötta personer med varierande kommunikativa, kognitiva och fysiska förutsättningar. Utbildningen hålls i av Catarina Svantesson och logoped Kristina Rex från Tobii Dynavox.

Varför Snap Core First? – Varför det fungerar och forskningen bakom

Hur kan Pathways hjälpa mig? - Kom igång med att utvärdera användarens förmågor och sätta tydliga mål för utveckling

UTBILDNINGEN ÄR P G A RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER ÄNDRAD TILL ONLINE. Om du inte har tillgång till en enhet med Snap Core First har du möjlighet att låna en enhet och deltaga från Habiliteringscentrum i Västerås. Kontakta i så fall Christina Willén tel 021-17 39 16.

Efter anmälan får du ett bekräftelsemail. En dag innan utbildningen startar får du ytterligare ett mail, detta innehåller en länk till utbildningen i Teams.

Kursen är kostnadsfri, frågor och avanmälan kan göras till catarina.svantesson@tobiidynavox.com

Date & Time: Thursday, November 12, 2020 08:30 AM - 12:30 PM CET

Presenter: Kristina Rex och Catarina Svantesson

Kristina Rex är legitimerad logoped och jobbar som utbildare på Tobii Dynavox. Catarina Svantesson är regionansvarig i Mellansverige.

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Terms & ConditionsLegal NoticePrivacy Policy