ONLINE Power Academy Snap Core First - Karlstad

[Missing text '/eventcalendarpage/' for 'English']
Friday, March 27, 2020

Description:

Välkomna till en ONLINE utbildningsförmiddag med teoretisk och praktisk fördjupning i symbolbaserade AKK-mjukvaran Snap Core First och tillhörande ekosystem som är skapat för att stödja användare och deras kommunikationspartners.

Varför Snap Core First? – Varför det fungerar och forskningen bakom

Hur kan Pathways hjälpa mig? - Kom igång med att utvärdera användarens förmågor och sätta tydliga mål för utveckling

Snap är framtaget till både Windows och iPad för att vara intuitivt och lätt att komma igång med så att du inte behöver spendera timmar med att välja rätt mjukvara, aktivera programmet och sedan skapa allt innehåll – det har vi redan gjort! Hjärtat av Snap är forskningsbaserade siduppsättningen Core First som hjälper till att kontinuerligt utveckla ordförråd och kommunikation. Core First är baserat på tre pelare för kommunikativ framgång: utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

Vi vet att kommunikativ framgång handlar om mycket mer än basord. Pathways för Core First är en gratis hjälpapp som innehåller en stor mängd färdiga övningar inom domänerna språklig, social, operationell och strategisk förmåga samt forskningsbaserade tips till kommunikationspartners.

Under förmiddagen kommer ni lära er om detta tillgängliga och individualiserade ekosystem för att stötta personer med varierande kommunikativa, kognitiva och fysiska förutsättningar. Utbildningen hålls i av Catarina Svantesson och logoped Anna Fransson från Tobii Dynavox.

Date & Time: Friday, March 27, 2020 08:30 AM - 12:30 PM CET

Location:

Hjälpmedelsservice   Lokal: Solen,  Östanvindsgatan 14,  652 21   Karlstad,  Sverige

Presenter: Anna Fransson och Catarina Svantesson

Anna är utbildare på Tobii Dynavox och är legitimerad logoped Catarina Svantesson är regionansvarig i Mellansverige

This is the logo for the Power Academy

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Terms & ConditionsLegal NoticePrivacy Policy