Power Academy Snap Core First steg 2 - Västervik

[Missing text '/eventcalendarpage/' for 'English']
Wednesday, January 29, 2020

Description:

Välkomna till Power Academy Snap Core First, steg 2.

 

I denna påbyggnadskurs lär vi oss mer om organisationen bakom siduppsättningen Core First och hur du kommer igång. Med hjälp av den kostnadsfria hjälpappen Pathways leder vår utbildare och logoped Anna Fransson er till kunskap om när egenanpassat vokabulär behövs, vart du ska placera det, och hur!

 

Snap Core First är ett robust evidensbaserat vokabulär, främst tillverkat för symbolanvändaren, med ett svenskt anpassat ordförråd på minst 7000 ord. Detta gör att organisationen är av yttersta vikt för att användaren ska lyckas i sin kommunikationsresa och för att omgivningen ska kunna skapa en positiv kommunikationsmiljö, vilket är ett av tre ’Top Tips’ i Pathways för att lyckas med implementering av alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

 

Kommunikationspartners behöver verktyg för att kunna stötta användaren på bästa sätt. I denna kurs fyller vi på er verktygslåda för att just den eller de ni tänker på ska lyckas i sin resa mot utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

 

Inga förkunskaper krävs, kursen lämpar sig dock bäst för personer som har gått Power Academy steg 1.

 

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Kursen är kostnadsfri men om man uteblir utan att avanmäla sig minst 12 timmar innan kurstillfället utan att ha giltig anledning som tex sjukdom/olycksfall debiteras man 500 sek då vi har kostnader per deltagare. Avanmälan kan göras antingen via Eventbrite eller med ett mejl till swedensales@tobiidynavox.com

 

Date & Time: Wednesday, January 29, 2020 08:30 PM - 12:30 PM CET

Location:

Hjälpmedelscentralen Västervik  Timmergatan 5 ,  Västervik,    593 62,  Sverige

Presenter: Anna Fransson och Stefan Wångsten

Anna är utbildare på Tobii Dynavox och är legitimerad logoped. Stefan Wångsten är regionansvarig i södra sverige.

This is the logo for the Power Academy

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Terms & ConditionsLegal NoticePrivacy Policy