Power Academy Snap + Core First - Östersund

[Missing text '/eventcalendarpage/' for 'English']
Tuesday, March 19, 2019

Description:

Välkomna till en utbildningsförmiddag med teoretisk och praktisk fördjupning i symbolbaserade AKK-mjukvaran Snap + Core First och tillhörande ekosystem som är skapat för att stödja användare och deras kommunikationspartners.

Mjukvaran Snap är framtaget till både Windows och iPad för att vara intuitivt och lätt att komma igång med så att du inte behöver spendera timmar med att välja rätt mjukvara, aktivera programmet och sedan skapa allt innehåll – det har vi redan gjort! Hjärtat av Snap är forskningsbaserade siduppsättningen Core First som hjälper till att kontinuerligt utveckla ordförråd och kommunikation. Core First är baserat på tre pelare för kommunikativ framgång: utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

Vi vet att kommunikativ framgång handlar om mycket mer än basord. Pathways för Core First är en gratis hjälpapp som innehåller en stor mängd färdiga övningar inom domänerna språklig, social, operationell och strategisk förmåga samt forskningsbaserade tips till kommunikationspartners.

Under förmiddagen kommer ni lära er om detta tillgängliga och individualiserade ekosystem för att stötta personer med varierande kommunikativa, kognitiva och fysiska förutsättningar. Utbildningen hålls i av Catarina Svantesson och logoped Anna Fransson från Tobii Dynavox.

Varför Snap + Core First? – Varför det fungerar och forskningen bakom

Hur kan Pathways hjälpa mig? - Kom igång med att utvärdera användarens förmågor och sätta tydliga mål för utveckling

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Alla som deltar får tillgång till vår AKK-mjukvara Snap + Core First (full version).

Date & Time: Tuesday, March 19, 2019 08:00 AM - 12:00 PM CET

Location:

Clarion Hotel Grand  Prästgatan 16,  Östersund,    831 31,  Sverige

Presenter: Anna Fransson och Catarina Svantesson

Anna Fransson är legitimerad logoped och jobbar som utbildare på Tobii Dynavox. Catarina Svantesson är regionsansvarig i Mellansverige.

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Terms & ConditionsLegal NoticePrivacy Policy