Fullsatt! Grundutbildning för logopeder inom habilitering

[Missing text '/eventcalendarpage/on location' for 'English']
Tuesday, October 19, 2021

Training Type: Power Academy

Description:

Den här utbildningen är nu fullsatt. Om du vill stå på reservlista för en plats till detta datum eller om du önskar få information om nästa ber vi dig mejla till sweden.sales@tobiidynavox.com


I denna heldagsutbildning där vi blandar teori med praktik, grupparbeten och diskussioner får du som logoped en grundläggande utbildning i:


Evidensbaserade lösningar för AKK på olika nivåer från den begynnande AKK-användaren till den läs- och skrivkunnige. Vi går igenom våra program (se längre ner), forskningen bakom dessa och stöd vid implementering.

Ögonstyrning - hur det fungerar och hur du kan göra anpassningar för att förbättra upplevelsen för patienten. Vilka program som ingår i våra produkter och hur de kan hjälpa dig, din patient och nätverket.

Pek-, kontaktstyrning och skanning - hur det fungerar och hur du kan göra inställningar och anpassningar. Vilka program som ingår i våra produkter och hur de kan hjälpa dig, patienten och nätverket.

Olika nivåer/patientgrupper – Vi kommer utgå ifrån olika kognitiva nivåer, motoriska förutsättningar och diagnoser som hjälp för dig som förskrivare vid bedömning och utprovning.

Prova på – du kommer under dagen få många möjligheter att bekanta dig med våra produkter så att du känner dig trygg med våra AKK-lösningar.

Lågteknologisk AKK och bildstödvi presenterar våra lågteknologiska lösningar för AKK och hur du kan skapa ditt eget bildstöd i vårt program Boardmaker 7.

24/7–perspektivet – kommunikation sker överallt och hela tiden. Hur ser vi till att våra AKK-användare fr denna möjlighet?


Produkterna du kommer få en introduktion till är:

Ögonstyrning: I-13, I-16 och PCEye

Pekstyrning: I-110, SC Tablet, iPad mini bundle

Program: TD Snap Core First, Snap Scene, Communicator 5, Gaze Viewer, Magic Eye FX, Boardmaker 7, Accessible Literacy Learning, Animega-IS, Google Assistant, Accessible Apps, Pathways for Core First

Övrigt: AccessIT

 

Utbildningen är kostnadsfri men om man uteblir utan att avanmäla sig senast 12 timmar innan kurstillfället utan att ha giltig anledning som tex sjukdom/olycksfall debiteras man 500 sek då vi har kostnader per deltagare. Avanmälan görs till swedensales@tobiidynavox.com


Förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch ingår. Specialkost meddelas i anmälan.


Målgrupp: Logopeder inom habilitering. Skollogopeder och är också välkomna att anmäla sig.


Tipsa gärna kollegor om utbildningen.

Med vänlig hälsning / Tobii Dynavox Sverige


PS Har du frågor är du välkommen att mejla oss på sweden.sales@tobiidynavox.com

Course Content Level: Introductory

Date & Time: Tuesday, October 19, 2021 09:00 AM - 04:00 PM CET

Location:

Tobii Dynavox AB  c/o Tobii AB Karlsrovägen 2D,  Danderyd,    182 53,  Sweden

Cost: Free of Charge

Open Seats: 0

Presenter: Kristina Rex

In order to be able to support you we will process your personal data according to our Privacy Policy.

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Terms & ConditionsLegal NoticePrivacy Policy