Power Academy Snap + Core First - Lidingö

[Missing text '/eventcalendarpage/' for 'Spanish']
miércoles, 21 de agosto de 2019

Descripción:

Välkomna till en utbildningsförmiddag med teoretisk och praktisk fördjupning i symbolbaserade AKK-mjukvaran Snap + Core First och tillhörande ekosystem som är skapat för att stödja användare och deras kommunikationspartners.

Varför Snap + Core First? – Varför det fungerar och forskningen bakom

Hur kan Pathways hjälpa mig? - Kom igång med att utvärdera användarens förmågor och sätta tydliga mål för utveckling

Snap är framtaget till både Windows och iPad för att vara intuitivt och lätt att komma igång med så att du inte behöver spendera timmar med att välja rätt mjukvara, aktivera programmet och sedan skapa allt innehåll – det har vi redan gjort! Hjärtat av Snap är forskningsbaserade siduppsättningen Core First som hjälper till att kontinuerligt utveckla ordförråd och kommunikation. Core First är baserat på tre pelare för kommunikativ framgång: utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

Vi vet att kommunikativ framgång handlar om mycket mer än basord. Pathways för Core First är en gratis hjälpapp som innehåller en stor mängd färdiga övningar inom domänerna språklig, social, operationell och strategisk förmåga samt forskningsbaserade tips till kommunikationspartners.

Under förmiddagen kommer ni lära er om detta tillgängliga och individualiserade ekosystem för att stötta personer med varierande kommunikativa, kognitiva och fysiska förutsättningar. Utbildningen hålls i av Ulrika Wikman och logoped Anna Fransson från Tobii Dynavox.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.
Alla som deltar får tillgång till vår AKK-mjukvara Snap + Core First (full version).

Kursen är kostnadsfri men om man uteblir utan att avanmäla sig minst 12 timmar innan kurstillfället utan att ha giltig anledning som tex sjukdom/olycksfall debiteras man 500 sek då vi har kostnader per deltagare. Avanmälan kan göras antingen via Eventbrite eller med ett mejl till swedensales@tobiidynavox.com

Fecha & Hora: miércoles, agosto 21, 2019 08:30 - 12:30 CET

Ubicación:

Högsätra skola  Högsätravägen 6,  Följ skyltning,  Lidingö  18158,  Sverige

Presentador: Anna Fransson och Ulrika Wikman

Anna är utbildare på Tobii Dynavox och är legitimerad logoped Ulrika Wikman är säljchef i Sverige

This is the logo for the Power Academy

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Términos y condicionesAviso legalPolítica de privacidad