Power Academy: Kom igång med Ögonstyrning - Skellefteå

[Missing text '/eventcalendarpage/' for 'Spanish']
jueves, 21 de noviembre de 2019

Tipo de capacitación : Workshop

Descripción:

Välkommen till vår Power Academy som inriktar sig mot det du behöver veta om ögonstyrning och hur du praktiskt kan hjälpa dina användare med denna accessmetod.

Under kursen kommer vi att fokusera främst på användandet av ögonstyrning. Vi går igenom olika verktyg och praktiska tips, med huvudmålet att du och dina användare kan utvecklas med ögonstyrningens möjligheter.  

 

Agendan för denna halvdags workshop är:

  • Vad är ögonstyrning? - Hur fungerar våra ögon och tekniken bakom styrsättet.
  • Tobii Eye Gaze Learning Curve - Alla användare är olika, vi börjar med olika förutsättningar, kunskaper med ett gemensamt mål, kommunikation
  • Vilka verktyg har vi att tillgå? – Vilka mjukvaror och inställningar är bra att använda och förstå sig på.
  • Praktisk tillämpning. - Fokus på olika användares motivation, förutsättningar och mål. Under detta moment övar vi i grupper för att prova på och känna oss bekväma med att anpassa tekniken efter användaren.

Målen för dagen är få en inblick i att vägen till kommunikation via teknologi är individuell, intressant, kräver övning och kreativitet. Du ska känna dig bekväm med olika användarbehov, de hjälpmedel som finns till hands och hur vi kan anpassa dessa utifrån användarens förutsättningar.

Kursen är främst riktad till förskrivare och personerna i nätverket kring en användare som vill förstå mer av och känna sig bekväma med ögonstyrning som accessmetod samt de möjligheter tekniken ger för användaren.

Kursen är kostnadsfri men om man uteblir utan att avanmäla sig minst 12 timmar innan kurstillfället utan att ha giltig anledning som tex sjukdom/olycksfall debiteras man 500 sek då vi har kostnader per deltagare. Avanmälan kan göras antingen via Eventbrite eller med ett mejl till swedensales@tobiidynavox.com

Vi tar med ögonstyrningsenheter lämpade för de praktiska momenten. 

Under eftermiddagen serveras kaffe och fika.

 

Fecha & Hora: jueves, noviembre 21, 2019 01:00 - 05:00 CET

Ubicación:

Scandic Skellefteså  Kanalgatan 75,  Skellefteå,    ,  Sverige

Presentador: Magnus Sundelin

Applikationsspecialist på Tobii Dynavox

This is the logo for the Power Academy

© Copyright 2021 Tobii Dynavox

Términos y condicionesAviso legalPolítica de privacidad